One World Week With St. Augustine

OWWWA Nijmegen

Op initiatief van Kate Everitt uit Ierland werd van 11 tot 18 mei een One World Week With St. Augustine (OWWWA) gevierd door verschillende augustijnse lekengroepen over de hele wereld, elk volgens een zelfgemaakt programma. In Nederland deden de Nijmeegse familiagroepen uit Lindenholt en de Boskapel daaraan mee. De eerste twee avonden waren gezamenlijk, daarna hadden de beide groepen een eigen programma. De foto is van de eerste avond, een bijeenkomst in Lindenholt met een bespreking van een deel uit het vierde boek van de Belijdenissen, gevolgd door een viering en gezellig samenzijn. Zoals op de foto te zien was ook Paul Clement aanwezig. Meer informatie op www.augnet.org, met natuurlijk ook een verslag van onze groepen.

Niet gecategoriseerd